osorterat

Fin pingst vid Storforsen

Kategori: Allmänt

Tre dagar med solsken i vackra omgivningar ger mersmak inför den "riktiga"campingsäsongen. Nu när värmen sägs vara på ingående lockar vägarna. 

Det blev en hel del mys, bokläsning och korsord i solen men också en härlig promenad längs med den skummande Storforsen, som är Europas största obundna vattenfall. I solskenet bildade en fin regnbåge ovanför vattenstänket. 

Vi tog också en biltur för att kolla hur det såg ut vid "vildcampingen" Benbryteforsen. Där fanns redan sex, sju husvagnar och en del vad jag tror fiskeintresserat folk.
Riktigt spännande blev det när vi sökte efter Åkerselsforsen. Vi visste på ett ungefär var den ligger och testade några småvägar nedanför robotbasen i Vidsel.
Plötsligt upptäckte vi att vi var förföljda av en bil med någon sorts emblem på sidorna. Den körde om oss och tecknade åt oss att stanna. Det var Securitas.
En beväpnad kille i uniform bad vår chaufför att stiga ur och identifiera sig. Jag har fotobevis - även om jag inte kan publicera det. Vi var på förbjudet område så det var förstås fotoförbud också!
Han släppte oss efter att ha antecknat uppgifterna på körkortet men utan vidare åtgärder. Undrar bara hur misstänksamma myndigheterna blir om de upptäcker att vår chaufför varit i Ryssland sju gånger och nio gånger till USA.
.

KOMMENTARER:

  • Birgitta o Bosse säger:
    2017-06-05 | 21:57:56

    Alltid "kul" med lite spänning i tillvaron....,,,

Kommentera inlägget här: