osorterat

USA-nytt och utflykter

Kategori: Allmänt

Ser till min förskräckelse att det snart är en månad sen jag uppdaterade. Jag vet ju att många inte har Facebook eller Instagram, men det är lätt hänt att bloggen kommer lite i skymundan. 
Trots att jag sålde husbilen händer det mycket och det snabbt. Till viss del med avsikt. Tiden går allt snabbare tycker jag som gett mig sjutton på att fortsätta leva ett aktivt liv så länge jag själv vill och orkar. Men först en nyhet från familjen i Kalifornien.
(null)
Äldsta barnbarnet i USA, Danika, och hennes bästa vän Sydney, har både konfrimerats och klarat förarbeviset för bil. 

(null)
Hela familjen med Gennies bror Derek och hans fru Em var förstås med på konfrimationen. Att Sammy  sitter i rullator beror bara på att han stukat foten när han cyklat omkull. 

(null)
(null)
(null)
På Mors Dag bjöd Monica och hennes familj på lunch vid vackra vilda Storforsen. Kock var förstås Martin som älskar att laga god mat utomhus. 

(null)
På besök hos syrran och svågern på Åby River Hill sov jag över i sonen Björns sovstuga, dvs Björnidet. En mysig liten tillflykt.

(null)
Birgitta och jag åkte senare på en dagstur till mellansyrrans stuga i Åträsk. Den gamla sågbron i närheten är numera en raritet som rustats upp och ska sparas åt eftervärlden.