osorterat

Teknikens under

Kategori: Allmänt

(null)
Ett penninglöst samhälle kanske har sina fördelar. Men nog ställer det till det för den som inte har internet, eller som här, ska betala parkeringen vid sjukhuset. Två olika automater som båda krävde kreditkort och kunskap i hur knapparna ska användas. Det var inte det lättaste, vi fick hjälpas åt och löste det till sist.

(null)
Deklarera kan numera göras direkt på Nätet. Men eftersom jag har F-skattesedel krävs det lite mänsklig hjälp för att fylla i allt rätt och vissa papper ska skickas även om det står noll för både inkomst och moms. 
Som tur är har jag hjälp och tjejerna på skattekontoret hjälper gärna till om jag har några ytterligare frågor. Nu är iaf deklarationen för 2021 inlämnad i deras trygga händer. 

(null)

(null)
På väg hem hamnade jag i bilkö när en vinge till vindkraftverken i Markbygden skulle fraktas en bit  längsmed E4. Inte konstigt att det behövs mycket assistans för att få det att fungera på ett säkert sätt. 
Det är alltså en vinge ni ser  "tvärs över vägen",   Du kan jämföra den med personbilarna och lastbilen som drar hela ekipaget.