osorterat

Vad händer

Kategori: Allmänt


Vad filmade Nordnytt vid Shell idag? Under cirka en halvtimme fanns ett TV-team på plats, men jag såg inget intressant i närheten. Ingen olycka eller så menar jag.
Ett par stöddiga tyskregistrerade lastbilar hade visserligen parkerat på platsen och det talades utrikiska, men det är väl knappast något att göra ett TV-inslag om nuförtiden?  

Sabotage

Kategori: Allmänt

Vi har haft stora problem med både mobiluppkoppling och Internet sen lördagkväll. Under söndagsförmiddagen fungerade mobiltelefoner då och då. Men med jämna och ojämna mellanrum möttes vi av beskedet "Ingen kontakt med nätet". Vi trodde att det berodde på att masten uppe på fjället som hade blivit nedisad, men på väg hem hörde vi på radio att det var viktiga kablar utanför Luleå som medvetet saboterats. Sjukt!


(Nice cars)
Efter den smala och kurviga vägen mellan Laisvall och Adolfström mötte vi ett dussin tyskregistrerade prototyper av senaste Porsche.
Vid Shell i Arjeplog (där den här bilden är tagen) stod ytterligare en sådan bil. Verkligen en pampig syn, men inte helt ovanlig i "biltestarland". Där är de här bilarna högvilt för smygande fotografer. Sabotage tycker förstås biltillverkaren.

Ljusare

Kategori: Allmänt

  
(Differense)
En viss skillnad blev det redan efter första laseringen, men ett varv till får det nog bli.
Och plåtröret till toaletten ska förstås också målas.