osorterat

Isbelagt

Kategori: Allmänt

Det skulle kunna vara ett flygfoto över något kustområde i norra Sverige med is, snö och utspridda hus.

Men det är min gårdsplan med is, snö och utspridda gruskorn! Så ser också promenadvägarna i byn ut. Lurigt och stenhårt där man lätt kan ramla trots dubbade skor och stavar. 

Min spark är ett stort stöd i vanliga fall, men den är fastfrusen på baksidan av huset. Jag fick ju loss soptunnorna med hjälp av tösalt så jag ska prova det här också. 


Jag hade ju bestämt mig för att fortsätta promenaderna när jag kom hem, men det är inte så lätt i det här föret. I dag rivstartade jag istället veckan med ett rejält gympapass och QiGong. 

Borta bra men...

Kategori: Allmänt

 

Det blev ofta havets läckerheter, nån pizza och enstaka hamburgare medan jag var i USA, och det var spännande att få tillfälle att äta fillipinsk, japansk, vietnamesisk, sydamerikansk, mexikansk och annan för mig ovanlig mat. Jag testade det mesta, det enda som jag inte förmådde mig att prova var en sorts "flytande blodpudding" som tydligen är en delikatess enligt Gennies föräldrar. 

De första matinköpen när jag kom hem blev knäckebröd och herrgårdsost, falukorv och mandelpotatis. Det är väl som med sängen, hur bra jag än har sovit hos värdfamiljen och på olika hotell är nog ändå min egen säng den allra skönaste.
 

Hänger det på håret?

Kategori: Allmänt

Tessan på Cao&Co är duktig, känner mig som en fotomodell efter besöket hos henne idag. Kan det ha varit därför personen på Skatteverket var så otroligt vänlig? Tjejen fyllde i alla uppgifter i det dokument hon skrev ut åt mig så jag behövde bara sätta dit min namnteckning. En oväntad och uppskattad service.