osorterat

Säsongsstart

Kategori: Allmänt


Båten är sjösatt och testad för kommande sköna turer ut på havet. Skeppshunden gillar att åka båt när han får stå i fören och hålla koll på omgivningarna. Som du ser är det ordning och reda i besättningen, alla i båten har flytväst.


Turistsäsongen har också börjat och vid Fiskecampen i Jävrebodarna händer det saker. Man har bland annat inlett ett samarbete med Helenas Vildmarksupplevelser och nu har de långt gångna planer på olika aktiviteter därute. Läs mer på hemsidan.


De utländska husbilarna har redan börjat dyka upp. Kan det vara midnattssolen som lockar? Den här tysken var säkert väldigt nöjd med både ljuset, utsikten och närheten till fiske. 

Challenge

Kategori: Allmänt


Som avslutning på Mors Dag bjöd gullige maken på grillade revbensspjäll på den amerikainspirerade restaurangen Challenge i stan. Det var väldigt gott - även om de inte riktigt klarar av att utmana den amerikanska förebilden. (en av mina favoriträtter i USA är just bbq spare ribs)

Leklust

Kategori: Allmänt


Bland dagens besökare fanns också hundarna Kivi och Kaiser som gav oss många glada skratt. De busade med varandra till dess de alldeles utmattade hamnade i fiskdammen. Till saken hör att vovven till höger inte gillar vatten och absolut inte badar frivilligt! 
Undrar just vad guldfiskarna tyckte om det intrånget?