osorterat

Bara en hund

Kategori: Allmänt

(null)
I tretton år har han tillhört familjen, alltid lika snäll och tålmodig, vår fina blandrashund Kaiser. Han älskade att sitta så här, hålla koll på omgivningarna och på barnen.
Han var en fin kompis även åt mig. När ungdomarna reste bort bodde han hos mig och tack vare honom fick jag mina promenader i friska luften när matte och husse jobbade.
Att det nu "bara är en hund" som slutar sina dagar gör inte saknaden mindre. Det vet alla hundägare som varit med om samma sak. Det var jobbigt även om han var sjuk den sista tiden.
Jag tror också det var så tungt för att beslutet triggade igång vår sorg och saknad efter familjemedlemmar och andra som inte finns med oss längre och som vi hållit mycket av.

Storloppis jubilerar

Kategori: Allmänt

(null)

(null)

(null)
Loppisen på Arcushallen i Luleå firade 25 år idag. Arrangörerna hade därför engagerat Knut Knutsson känd från TV-programmet Antikrundan. En kunnig, entusiastisk och pratglad expert som engagerade den stora publiken. En av besökarna fick en liten snidad träbåt dom hon köpt för 40 kr värderad till minst 4000 kr. Vilket fynd! 
Själv gjorde jag inte lika bra affärer, det blev bara två ljudböcker, en praktisk väska och lite småleksaker för min del. 

Säkrare

Kategori: Allmänt

(null)
Nu kör både förare och bil med dubbar. Det känns lite säkrare så. Halkan kan ju finnas där även om den inte syns. Hoppas nu bara att vi slipper fjolårets envisa halka som orsakade så många brutna armar och ben och andra besvärliga skador.