osorterat

Offentligt

Kategori: Allmänt


Jag skulle skänka en minnesgåva till cancerfonden och det var förstås inga som helst problem. Men jag reagerade med olust inför den offentliga gåvoredovisning som hemsidan innehöll.
Där fanns bilder - även uppenbart personliga, uppgift på hur mycket man skänkt, och med namn och i vissa fall hemort utsatt. (Några var dock anonyma)
Är jag gammeldags, måste jag förlika mig med att i dessa sociala mediers tidevarv vill många göra sig synliga på ett eller annat sätt? Kanske var personerna på bilderna sjuka eller avlidna, jag vet inte. Men det gör inte saken bättre, tycker jag.

Mamma är finaste tjejen

Kategori: Allmänt


Tjejkväll på stan, då får vi killar vänta. Tur att det finns tidningar att läsa medan mamma får hudanalys och makeup av ett par specialister på Cao&Co.

 
Sen måste jag ge min fina mamma en riktigt gosig kram. Det tycker hon om, det vet jag.

Vemodigt

Kategori: Allmänt


Det blir inga fler utflykter med husbilen den här hösten. Vädret lockar inte och i oktober skulle det ändå vara dags att betala skatt och försäkringar. Lite onödigt när kung Bore nu visats sig vara på gång.
Därför tömmer vi nu vårt lilla extrahem och ställer in den i ett garage som vi har lyckats hyra. Lite vemodigt känns det förstås, vi tillhör ju de grå nomaderna och älskar att kuska runt sommartid.


Packpåsar med vacum är till stor hjälp när överkast, täcken, kuddat och filtar ska förvaras. Det är helt otroligt så liten plats de tar sedan man sugit ur luften med hjälp av dammsugaren. Dessutom blir det både damm- och fuktfritt.
Vi har köpt påsarna på Clas Olssons, men det är möjligt att de finns i andra butiker också.