osorterat

Visningsdag i Skellefteå

Kategori: Allmänt

 
Dottern var ledig i dag och passade på att visa var hon jobbar för sin mor, sin bror och sin egen familj.
 
Ett mysigt café alldeles vid Skellefteåälven är hennes nya arbetsplats. När uteserveringen blir klar kommer det att finnas plats för 150 gäster.
 
En välsmakande kycklingsallad och sen gott kaffe med en go´kaka blev en perfekt lunch.
 
Vi fick också en exklusiv visning av nattklubben på övre våningen och av Kallholmens bryggeri som ligger i anslutning till hela komplexet.

"Bryggarn" själv hade nyss varit i Kalifornien och bl a testat öl i Napa Walley så han och Magnus hade en del att prata om.
 
 
 
 

Skaffa ett arkiv

Kategori: Allmänt

Allt i mitt liv är förstås inte fest och trevligheter just nu. Mycket ska ordnas och beställas inför fredagens begravning. 
Den präst som ska tjänstgöra kommer upp från Gävle, en släkting som vi alltid har haft nära och god kontakt med. I kväll ska vi tillsammans med honom fastställa programmet.
Jag har stor hjälp av de mina (som min svärmor sa) med allt funderande och allt praktiskt, men jag vill gärna ha en överblick så det blir som jag tänkt och som jag tror och vet att min käre make skulle ha velat ha det.
Där är Vita Arkivet en bra handledning. Vi skaffade var sitt för ett bra tag sedan och hade fyllt i det till stor del. Något som jag nu med facit i handen kan rekommendera alla att göra. Ingen av oss vet vad morgondagen innebär.
 

Dubbelkalas med studs

Kategori: Allmänt

Barnbarnet Eric fyllde fem år och hade sitt allra första kompisfödelsedagskalas idag. Killarna hade jättekul, åt tårta, lekte så fint med varandra och gav sig också ut på skattjakt.
- Det här var det roligaste kalas jag har varit på, tyckte en av de unga gästerna när alla hittat var sin påse med godis. Kul att se grabbarna hjälpa varandra i slutändan så ingen skulle behöva söka ensam.
 
Sen var det dags för kära släkten att komma på kalas och då skulle äntligen det allra största paketet öppnas. Eric visste knappt till sig av lycka när han förstod var det innehöll. 
 
Med förenade krafter var studsmattan snart monterad och klar för användning.
 
Jag skulle tro att det blir lätt att få de små att somna utan diskussion i kväll. Och jag vet att Erics mamma tänkt passa på att tjuvlåna studsmattan då.