osorterat

Innedag

Kategori: Allmänt

Vi håller oss inom husets fyra väggar idag. På skuggsidan av huset är det över trettio grader och det finns ju en del jobb att göra inför Danikas födelsedagsparty. Det är stort att fylla sju år och gästerna blir många. Partyt håller man som brukligt på lokal.
De vackra "blommorna" består av Lollypops (klubbor) som vi satt fast i en frigolitboll i en blomkruka. De ska vara dekorationer på borden. Sen blir det förstås också ballonger och sånt.
 
Gårdagens shoppingrunda resulterade i nya shorts åt oss båda och en ny kortärmad skjorta åt maken. Som det nu ser ut hade vi packat fel. Jeans, långbyxor, långärmade tröjor och koftor trodde jag var helt nödvändiga. Så är det förstås inte - inte just för tillfället.
Som tur är är kläder är billiga och bra här i USA. På Kohls betalade jag 30 dollar, ca 200 kr för mina två par shorts och ett läckert halsband. Då var det rea, plus att svärdottern hade kuponger på 30 % extra.
I afton väntar oss en något annorlunda upplevelse, ska bli kul att se resultatet på måndag. Vad det är? Det får ni veta senare.