osorterat

Ny fas

Kategori: Allmänt

Nu har husbilen inkvarterats i sitt vinteride och vi får inrikta oss på en ny period med vanlig bil, is på rutan och högljudda vinterdäck. Det är slut med att fälla ut markisen och dricka vårt morgonkaffe i solstolen, i stället är det renskinn, stickad tröja, vantar och mössa som gäller om vi ska fika utomhus.
 
Bloggaren Blondinbella väntar sitt andra barn, våra riksdagsmän och kvinnor har börjat jobba efter semestern, kungen har hållit tal och nu väntar vi bara på att Stefan ska presentera sina ministrar.
 
Mycket annat går också in i en ny fas just nu. Inte bara inom skvallerpressen och politiken utan även i vår egen familj.
Dottern har för första gången sen tidiga tonåren besökt Arbetsförmedlingen. Redan under studietiden på Universitetet började hon jobba extra på gourmetrestaurangen Bryggargatan och fortsatte sedan där som hovmästare av bara farten. Hon har nu jobbat där i sju år.
Men de sena kvällarna och pendlingen till och från Skellefteå har slitit på både henne och familjen så hon kände att hon måste ändra på situationen och söka sig något annat.
Ett modigt beslut tycker vi och stöttar henne fullt ut. Förhoppningsvis hittar hon snart ett jobb på närmare håll och på dagtid.