osorterat

2009

Kategori: Allmänt

Här följer ett litet axplock av händelser under 2009, mest positiva, men också ett väldigt omskakande besked, under det år som snart är till ända. 
 
I början på året befann vi oss i USA. Tvillingarna Sammy och Lily föddes i februari.

De åt, sov och växte och doktorn var nöjd med deras utveckling.


Vi åkte hem till påsk och firade den som vanligt i fjällstugan tillsammans med de övriga barnen och deras familjer.Under sommaren gjorde vi korta utflykter med husbilen och en längre tur i Norrlands inland. Fatmomacke, Stekenjokk och Thaitemplet var tre av höjdpunkterna på den turen.
 

På en annan utflykt till Vännäs fick vi ett chockerande och fruktansvärt besked. Lily låg då på sjukhus och akutopererades för en stor hjärntumör. Utgången var oviss. Men hon klarade två stora ingrepp och medicineras nu med bl a cellgift för att undvika återfall. Hon är en go´och glad liten tös som kämpar på för att komma igen.   
    

I år testade vi ett helt nytt yrke när vi deltog som statister i fiminspelningen av "Jag saknar dig". Mycket väntan och ingen större timförtjänst, men mycket intressant.
 

Vi mötte kungafamiljen som gjorde en liten utflykt till Pitsund. "Vickan" vinkade snällt. 


Vårt kök genomgick en Make over; nytt golv, nymålat tak och helt andra tapeter.
 

I december firade jag jämna år och fick äntligen offentliggöra att en ny baby är på gång, att vi ska bli mormor och morfar nästa år.
  
Och jag fick äran att fotografera de två vuxna och oftast kameraskygga barnbarnen. 
 

Nu ser vi fram emot 2010 och hoppas som alla andra att det ska bli ett bra år för både oss och världen.