osorterat

Granö Beckasin

Kategori: Allmänt

(null)
Nästa anhalt blev Granö Beckasin, en camping vi läst och hört talas om. Det blev lite stökigt att ta sig dit då det pågick stora vägarbeten och den genväg vi valde till slut upphörde att vara allmän. Men fram kom vi till slut. 

(null)
Vi fick platser alldeles vid Umeälven med var sin egen brygga. Mysigt för både lunch, fikamys och bad. Vädret har blivit svalare, mer likt de svenska sommartemperaturerna vi är vana vid. Så mycket skönare. 

(null)
På campingen fanns också exclusiva boenden i hus byggda uppe i träden eller spektakulära på något annat sätt. Gissar att det kostade en del att sova över i ett sånt. 

(null)
Vi träffade ett ungt par som under en vecka bott och färdats på en liten timmerflotte på älven. Nu var det dags att avsluta, bära upp all packning och låta flotten återgå till timmer igen. 
Det fanns även andra aktiviteter av ovanligt slag. Man kunde mot att betala en slant få rasta en husky från draghundsflocken som fanns i byn. Men det var inget som direkt lockade oss.  Vi ordnade egna aktiviteter. 

(null)

(null)

(null)

(null)
En trevlig camping, inte lyxig som vi nog hade fått för oss, men trivsam med läget alldeles vid älven. Ett tänkbart alternativ en annan gång när Blå vägen väl blivit fixad. 

Kommentera inlägget här: