osorterat

Många känslor

Kategori: Allmänt

I går var det på dagen två år sedan min man dog, men det var också den allra första skolavslutningen för ett av barnbarnen. Det blev en berg och dalbana känslomässigt, särskilt när Eric sa att han önskade att morfar hade varit med.

Men vi fick en rolig dag med många aktiviteter. Efter en fin stund i Kustkyrkan tog vi en biltur med stopp för fika och ett studentutspring på Storstrand i Öjebyn.
Spännande för barnen som också ville bli "presidenter" och hoppa och sjunga på ett traktorflak. Eric var imponerad av att hans mamma också tagit student men tyckte det var synd att man bara kunde det en enda gång.

Nästa stopp gjorde vi på Vallen i Svensbyn. Ett upprustat utflyktsställe med äventyrsstig och små vattenfall. Jag minns att vi brukade åka hit ibland när jag var barn. Då tror jag vi kallade det Klipporna.


Min syster Birgitta påpekade att bilden av Smilla var vacker som en tavla. Vilket bra betyg! Och när jag tittade på den grundligare gav jag henne rätt, den kändes den nästan lite "zornisk"

Efteråt blev jag bjuden på hamburgermiddag i Lusthuset och sen tog ungdomarna en båttur i den sköna sommarkvällen. 

Sammantaget var det en mycket bra dag trots mina farhågor. Mycket tack vare Monicas förslag att vi skulle göra den speciell för barnen. 

Kommentera inlägget här: