osorterat

Långfredag

Kategori: Allmänt

Allt fler påskfirare kommer upp till stugor och husvagnar i området. Till och med en och annan husbil har hittat upp till övre Laisdalen.
Vi fick också "tiilökning" i stugan. Äldste sonen och sonhustrun, och vårt äldsta barnbarn med sin son, kom i går afton. Eric blev jättelycklig över att få bo med en kompis, och under helgen ska ytterligare tre populära familjemedlemmar ansluta.
Det märks att det är mycket folk här för närvarande, inte minst på att internetanslutningen som under vissa tider  är nästan obefintlig. Att lägga ut bilder kan vara extra vanskligt. Först efter flera timmars försök fick jag med dagens två foton.
 
Tyvärr har yngsta barnbarnet blivit rejält förkyld och har haft feber inatt. Därför blir det hemmadag för hennes familj. Jag stannar också kvar i stugan så får stamfadern chansen att åka på en längre skotertur med gänget utan att behöva dra en pulka efter sig.
Helt i vildmarken befinner vi oss inte, ett flygplan startade på sjön i förmiddags och jag mötte en ambulans på vägen när jag rastade vovven. Vi får hoppas att det inte var någon som skadat sig allvarligt eller blivit livshotande sjuk.
Enligt Adolfströmsbloggen är förklaringen enkel:
Det skedde en skoterolycka i dag bakom bensinmacken i Adolfström. Den ena skotern körde för fort vid ett möte och den  tog i den mötande. Föraren fick benbrott så ambulansen var hit och hämtade honom. Inte bra.  

KOMMENTARER:

  • Börje i SofieRo säger:
    2013-03-29 | 11:21:54

    Ja du det verkar vara fullt hus hos er - det är sådärman har stor familj! Markus har nu åkt iväg och varit ner i Sydkorea - och mellanlandat i Honkkong för vidare färd mot Kattmando i Nepal. Meddelande kommer allt eftersom han har förbindelse då kanske jag kör som mail så alla får meddelandet!

Kommentera inlägget här: