osorterat

2013 blir 2014

Kategori: Allmänt

Hur avslutar du året? Blir det i smoking eller festklänning, med glitter och glamour, hummer och champagne, raketer och fyrverkerier.
Eller gör du som vi, stannar hemma i soffan och myser. Vi gör det med Dana Dragomirs pan-flöjt, Grevinnan och betjänten på TV och kanske Skavlans julspecial. Något extra gott att äta och dricka blir det förstås också.
Fyrverkerier kan vara vackra på avstånd, men nog kostar det väl mer än de smakar. Dessutom är de skrämmande för många av våra husdjur och kan orsaka skador på både folk och egen-dom. Vi avstår så gärna från den delen av nyårsfirande.
 
Men hur Du än gör vill jag önska oss alla en riktigt trevlig kväll och ett Gott Nytt 2014.
 

KOMMENTARER:

  • Bettan säger:
    2013-12-31 | 12:00:01

    Vi firar hemma med lite extra "gott-i-gott" i trevligt sällskap. Nyårsraketer är ett minne blott, sista året har det blivit pappersballong.
    Ha ett riktigt Gott Nytt År och ett trevligt 2014
    från oss.

  • Börje i Bäzika/SofieRo säger:
    2013-12-31 | 13:03:29

    Det kommer att bli samma för oss utan det där "gott" att dricka, barnen är hemma i sina hem och firar med vänner, så vi blir ensamma att fira det nya okända 2014! Gott nytt okänt 2014 på er alla!

  • Kullamannen säger:
    2013-12-31 | 23:00:05

    Gott att dricka blir det även hos Kullamannen! Tog den sista Pommac-Magnumen på CityGross idag. Hörde en stund senare en annan kund som frågade efter en Pommac-Magnum eftersom det varit tradition hos hans familj att ha en sådan på Nyårsafton.
    Allt ordnade sig. Alla "blivo" glada. Om någon till äventyrs vill veta hur och varför så är det bara att höra av sig.
    Gott Nytt År på er alla om om en timme.
    Nu blir det som hos broder Börje, en två-personers-nyårsaton. Men jag tror att jag tar en liten "för-wirre" till Pommacen! Jag hittade en nämligen en "slatt" "Tjiwas"i skafferiet och den passade precis i viskyglaset!
    Hälsar Kullamannen, farfar, pappa, svärfar med mera!

Kommentera inlägget här: