osorterat

Skillnad

Kategori: Allmänt


Röran utanför badrummet har gett oss gråa hår (om det nu kunde bli så mycket gråare) Alla begagnade vita möbler som vi samlade ihop hade kanske fungerat, men det såg inte bra ut. Olika höjder, bredder och djup. Särskilt maken ville ha det mer enhetligt. Lösningen blev en vit Billy bokhylla med dörrar, och en spegel i samma stil.  


Bokhyllan tar inte mycket plats i den smala hallen och rymmer ändå massor. Stilren är den också. Jag tänker köpa några vita korgar för att lägga småsaker i. Tvålar, tandkräm, lotion, champo och sånt. Det blir både snyggare och mer rationellt tror jag.
Nu börjar vi bli ganska nöjda med möbleringen och det känns bra att ha fått någorlunda klart innan vi ger oss av på semester. Men innan dess återstår en del saker att lösa, bl a problemet med strömförsörjningen i husbilen. Camp4You tror att det beror på att batteriet är för gammalt. Fyra år - håller de verkligen inte längre???

KOMMENTARER:

 • Syrran Christina säger:
  2011-05-31 | 08:44:09

  MYCKET stilrent och snyggt, det blir säkert bra med vita korgar till allt "småväjes" :-) Hoppas att det löser sig med husbilsbekymret så att ni kan åka iväg glada i hågen!

 • Birgitta o Bosse säger:
  2011-05-31 | 09:36:46

  Så snyggt och smidigt det där blev...ni har fått det så fint o "stylat" i ert nya boende...  Hoppas att det är pga batteriet,det krånglar då är det ju lätt att avhjälpa.

 • trollmor säger:
  2011-05-31 | 18:42:40
  Bloggadress: http://trollmor.webblogg.se/

  Så bra det blev med bokhyllan ! Billyhyllan är jättebra och man kan variera den så mycket. Kan nog ligga något i att det är batteriet som är dåligt. Våran volvo fick vi byta batteri efter två år pga av att diselvärmaren mattade ur det.

  Kramis ewa

 • Gunilla säger:
  2011-05-31 | 19:49:26
  Bloggadress: http://pixelcat.se/bloggen

  Det där blev ju jätte-jättefint! Den där Billy är en bra grabb... (Visst är det härligt att få tänka till ordentligt kring hur man vill ha det?)

  Hoppas bilproblemen blir lösta snabbt så att ni kan komma iväg på er resa!

  /Kramar från Gunilla

Kommentera inlägget här: