osorterat

Inspiration

Kategori: Allmänt

 
PRO:s Inspirationsdag på Pite Havsbad samlade över 900 medlemmar från Norr- och Västerbotten. Tur då att det fanns en mängd olika föreningar som visade upp sin verksamhet i olika lokaler under dagen. Alla besökare skulle inte ha fått plats på en gång i konferenssalen som bara rymmer 750 personer.
PROS:s ordförande Curt Persson inledde med ett tankeväckande tal och sedan var det fritt fram för andra shower.
Stor succé gjorde Piteås stoltheter i underhållningsbranschen, Åsa Persson som Belinda Bengtsson och paret Annica Gaudet och Stefan B Andersson.
Att alla tre till stor del framförde sina texter på pitemål verkade inte bekomma folk varken från Haparande eller Vännäs. Alla skrattade lika hejdlöst åt deras tokerier. 

 
Värre var det för teckentolkarna som försökte skriva på pitemål lika snabbt som Stefan sjöng eller Belinda ordvitsade. Det var inte lätt - men de klarade det mesta riktigt bra.


Den avslutande punkten på programmet var talangjakten PRO-Stjärnan, en tävling som genomförs i PROs regi över hela landet, och där deltagarna är över 60 år. Av de sju som ställde upp var det Isabell Gunnarsson från Umeå som gick till final i Stockholm. 
Publiken och juryn var väl inte helt överens i frågan, och i vårt sällskap var det ingen som tyckte att hon var en vinnare, men smaken är ju som baken. Vem vet, det blir kanske ändå hon som tar hem hela tävlingen till slut.    

KOMMENTARER:

  • Birgitta o Bosse säger:
    2011-08-30 | 22:29:27

    Det var en riktigt trevlig dag vi hade där.

    och med många goda skratt

Kommentera inlägget här: